Wijkvereniging

De Lavendel

Rommelmarkt 23 september 2023  

‘Gezellig!’, ‘Verrassend’, ‘Druk’, ‘Goed geregeld!’

…Zo maar een greep uit de reacties van bezoekers en deelnemers van de Rommelmarkt van 23 september 2023.

We blikken terug op opnieuw een fijne rommelmarkt. De weersvoorspellingen leverden in eerste instantie wat zorgen op, maar uiteindelijk viel het alles mee en konden we al heel vroeg honderden bezoekers verwelkomen.
Er werd flink gehandeld, onderhandeld, gekletst en gelachen, al dan niet met een kopje koffie van de koffiekraam. Dit jaar was het swingende intermezzo van YV-dance een ongeëvenaard hoogtepunt. Dat het publiek genoot was duidelijk te horen, het applaus was in de verre omtrek te horen.

De geuren van de hamburgerkraam stimuleerden de eetlust en onze bakkers konden flink wat hongerige magen vullen. Ook de popcorn en suikerspinnen konden op flink wat enthousiasme van onze bezoekers rekenen. De blije gezichten en het ontmoeten van elkaar, dat is waar we het allemaal voor doen! Wij verheugen ons alweer op het maken van de plannen voor volgend jaar.

Wij willen alle deelnemers, bezoekers en iedereen die in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het succes van deze dag heel hartelijk bedanken!